Machinebouw

Installaties duurzaam laten functioneren

Voor de continuïteit van je bedrijfsvoering is één ding van het grootse belang: je machines mogen niet haperen.
Dat vraagt om installaties die aan de hoogste eisen voldoen en vervolgens professioneel onderhouden worden.

STAALWERK is specialist op het gebied van machinebouw. Wij fabriceren en leveren complete werktuigbouwkundige installaties of installatieonderdelen aan de zware en maritieme industrie en offshore. Daarbij volgen we de nieuwste technologische ontwikkelingen die het onze klanten mogelijk maakt om hun werk nog efficiënter, veiliger en milieuvriendelijker uit te voeren.

Een hechte relatie

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waarin alle machinale disciplines aanwezig zijn. Lassen, verspanen, fabriceren en assembleren vinden in eigen huis plaats door vakbekwame, gecertificeerde medewerkers die met elke staalsoort uit de voeten kunnen.

Dat stelt ons in staat om snel, flexibel en betrouwbaar in te spelen op wat klanten nodig hebben op machinegebied. Daarbij verzorgen we ook het onderhoud aan installaties. Wij hechten aan een duurzame relatie. As je in zee gaat met Staalwerk, geeft dat zekerheid. Je kunt je vanaf dat moment volledig concentreren op je kernactiviteiten.

Grootse machinebouw klussen

Ventilator fluorwasinstallatie gereviseerd

Om een grote hoeveelheid rookgassen te verplaatsen om zware metalen en giftige stoffen eruit te filteren zijn deze ventilatoren met een doorsnede van bijna 2.5m nodig. Deze worden door STAALWERK al geruime tijd onderhouden en gereviseerd.

Bekijk project

Ook een grootse klus?

We helpen je graag!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meewerken aan grootse klussen?

Of je nu scholier bent, denkt aan omscholen of een ervaren kracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken!

Bekijk de vacatures