Montage en revisie

In grootse staat brengen en houden

Onze betrokkenheid houdt niet op bij het ontwerpen en maken van staalbouwkundige constructies en machines. Wij monteren ze ook, zowel in onze werkplaats als op locatie. Daarnaast tekenen we ook voor revisie en reparatie. Dat is het comfort van onze totaaloplossingen.

Montage

We werken voor de montage in multidisciplinaire teams die gecertificeerd  zijn en uitgerust met de juiste hulpmiddelen. Hoe veelzijdig het staalgebruik (en onze expertise) is, blijkt wel uit de projecten die we realiseren. Denk aan rails voor kranen, bordessen, staalbouwkundige installaties en hal-, laad- en loskranen. En we draaien onze hand ook niet om voor het zeevasten van scheepsladingen en het uitvoeren van scheepsreparaties.

Binnen de sectoren waar wij actief zijn wordt op talloze manieren gebruik gemaakt van staal. Er zijn daarom diverse voorbeelden die laten zien welke kennis en kunde wij in huis hebben. Denk aan railwerk voor bruggen, bordessen, staalbouwkundige installaties en bijvoorbeeld hal-, laad-en loskranen. Het zeevasten van scheepsladingen en het uitvoeren van scheepsreparaties zijn ook voorkomende werkzaamheden. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel eens uitgevoerd.

Revisie en modificatie

Staalbouwkundige constructies en installaties zijn robuust, maar niet onkwetsbaar. Zij slijten na verloop van tijd of moeten aangepast worden aan nieuwe eisen. Wij vervangen, reviseren of modificeren installaties of installatieonderdelen, hal-, laad- en loskranen (waaronder het verzwaren van kraanonderdelen) en transportbandconstructies. Het is maar een greep uit onze projecten . Zo nodig demonteren we onderdelen ter plaatse en brengen we ze naar onze werkplaats, waar de lasomstandigheden optimaal zijn. Vervolgens worden zij op locatie weer ingebouwd.

Grootse montage, revisie en modificatie klussen

RENOVATIE BANDBRUGONDERSTEUNING

Wanneer sterkte en stabiliteit van de hoofddraagconstructie flink is afgenomen door corrosie, dan is het zeker tijd voor een flinke renovatie. Het herstellen van de bestaande situatie was dan ook echt optie meer.

Deze renovatie is tot het prachtige eindresultaat gekomen door een samenwerking van Tata steel, Evers Partners, VTG, Mammoet en “last but not least” Staalwerk. De grootse uitdaging was dan ook het bouwen van een nieuwe ondersteuning langs de toen nog bestaande ondersteuning, die na de bouw ook uiteindelijk gesaneerd is.

Onze vakmensen bewapend met een goed uitgeruste werkplaats voor de fabricage en hoogwerkers met compacte kraan voor de montage, heeft Staalwerk dit klus(je) met grote tevredenheid van de klant weer geklaard.

Lees meer

Ook een grootse klus?

We helpen je graag!

Naam

Meewerken aan grootse klussen?

Of je nu scholier bent, denkt aan omscholen of een ervaren kracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken!

Bekijk onze vacatures