Constructiebouw

Uit losse onderdelen iets groots maken

Staalbouwkundige constructies zijn maatwerk. Hoe groter de uitdaging, hoe complexer de opdracht, hoe sneller ons bloed gaat stromen. Met onze ervaring, deskundigheid en machinepark kunnen we aan elke staalconstructieve behoefte voldoen.

Met technieken als knippen en verspanen verwerken wij platen, kokers en buizen tot elk gewenst resultaat om vervolgens de losse onderdelen met MIG/MAG-lassen met elkaar te verbinden. Zo maken wij staalconstructies voor de zware industrie, civiele bouw en maritieme sector.

Staalharde garantie

Of het nu gaat om plaat- en constructiewerk, ondersteuningsconstructies of specialistisch werk, wij verzorgen het complete traject in eigen beheer en leveren alles conform klantspecificaties en binnen de gestelde termijn aan. Met als staalharde garantie: we streven naar de hoogste kwaliteit.

Grootse constructiebouw klussen

EBZ Bunkers

Decennia lang hebben de uitlopen van de EBZ-bunkers het uitgehouden maar ook zij hebben de strijd verloren van corrosie en slijtage.

STAALWERK heeft op verzoek van de klant 3 stuks nieuwe bunkeruitlopen gefabriceerd.

Bekijk project

Ook een grootse klus?

We helpen je graag!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meewerken aan grootse klussen?

Of je nu scholier bent, denkt aan omscholen of een ervaren kracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken!

Neem contact op