Constructiebouw

Uit losse onderdelen iets groots maken

Staalbouwkundige constructies zijn maatwerk. Hoe groter de uitdaging, hoe complexer de opdracht, hoe sneller ons bloed gaat stromen. Met onze ervaring, deskundigheid en machinepark kunnen we aan elke staalconstructieve behoefte voldoen.

Met technieken als knippen en verspanen verwerken wij platen, kokers en buizen tot elk gewenst resultaat om vervolgens de losse onderdelen met MIG/MAG-lassen met elkaar te verbinden. Zo maken wij staalconstructies voor de zware industrie, civiele bouw en maritieme sector.

Staalharde garantie

Of het nu gaat om plaat- en constructiewerk, ondersteuningsconstructies of specialistisch werk, wij verzorgen het complete traject in eigen beheer en leveren alles conform klantspecificaties en binnen de gestelde termijn aan. Met als staalharde garantie: we streven naar de hoogste kwaliteit.

Grootse constructiebouw klussen

Renovatie bandbrugondersteuning

Wanneer sterkte en stabiliteit van de hoofddraagconstructie flink is afgenomen door corrosie, dan is het zeker tijd voor een flinke renovatie. Het herstellen van de bestaande situatie was dan ook echt optie meer.

Deze renovatie is tot het prachtige eindresultaat gekomen door een samenwerking van Tata steel, Evers Partners, VTG, Mammoet en “last but not least” Staalwerk. De grootse uitdaging was dan ook het bouwen van een nieuwe ondersteuning langs de toen nog bestaande ondersteuning, die na de bouw ook uiteindelijk gesaneerd is.

Onze vakmensen bewapend met een goed uitgeruste werkplaats voor de fabricage en hoogwerkers met compacte kraan voor de montage, heeft Staalwerk dit klus(je) met grote tevredenheid van de klant weer geklaard.

Lees verder

Ook een grootse klus?

We helpen je graag!

Naam

Meewerken aan grootse klussen?

Of je nu scholier bent, denkt aan omscholen of een ervaren kracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken!

Neem contact op