Lassen

IJzersterke verbindingen

Staalbouwkundige constructies zijn zo sterk als de verbindingen waaruit zij gemaakt zijn. Bij ons laswerk laten we niets aan het toeval over.
Aan constructieveiligheid doen wij geen concessies.

Een goed gelast en betrouwbaar product zorgt ervoor dat mensen zich veilig binnen gebouwen en installaties kunnen bewegen.
Dat is bij STAALWERK een basisvoorwaarde voor kwaliteit.

Gecertificeerd lassen

Een bevoegde lascoördinator, lastoezichthouders, gecertificeerde lassers en gestandaardiseerde lasprocessen zorgen ervoor dat constructies voldoen aan de NEN-EN-ISO 3834-2, NEN-EN 1090-1 en NEN-EN 1090-2 normen. Tal van projecten laten zien hoe hoog de lat voor ons ligt. Je kunt het fabriceren en monteren met een gerust hart aan ons overlaten.

Groots laswerk

Boxframe

Wanneer kwaliteit een “must” is, dan kom je uiteraard uit bij STAALWERK. Wij hebben een (Box)frame ontvangen waarbij niet enkel de grote delen nog gefit en afgelast diende te worden maar ook vele lasreparaties en versterkingen benodigd waren. Een frame van maar liefst 50 m2 en 40 ton!! Dat maak je ook niet elke dag mee.

Bekijk project

Ook een grootse klus?

We helpen je graag!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meewerken aan grootse klussen?

Of je nu scholier bent, denkt aan omscholen of een ervaren kracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken!

Vacatures