Boxframe

Wanneer kwaliteit een “must” is, dan kom je uiteraard uit bij STAALWERK. Wij hebben een (Box)frame ontvangen waarbij niet enkel de grote delen nog gefit en afgelast diende te worden maar ook vele lasreparaties en versterkingen benodigd waren. Een frame van maar liefst 50 m2 en 40 ton!! Dat maak je ook niet elke dag mee.

De originele aanvraag was enkel wat oppervlakkige lasreparaties en het totaal samenstellen en aflassen van dit stalen monster. Naarmate de eerste ultrasoon onderzoeken op de pas ontvangen delen waren uitgevoerd, groeide de scope met een scala aan diepe lasreparaties. Gelukkig ben je bij Staalwerk BV aan het juiste adres als het om lassen gaat! De dikke platen (met een gemiddelde plaatdikte van 30 mm) zijn zo goed als allemaal met volledige doorlassingen onder 100% keur, gerepareerd en uitgevoerd.

Het frame heeft Staalwerk BV, samen met de hulp van de technische dienst van de klant en haar partners, weer in topconditie gekregen. Dit heeft geresulteerd in sterk technisch vertrouwen om zo een vulbunker van maar liefst 190 ton in de lucht te houden!

Iedereen heeft zich volledig ingezet om dit frame weer op topniveau te krijgen. Nogmaals bedankt aan iedereen die zijn/haar best heeft gedaan om binnen de hoge tijdsdruk zo een knap staaltje kwaliteitswerk af te leveren, top!