Stichting Vrienden van Technisch en Maritiem vmbo Velsen

Om goed technisch personeel te vinden moet je beginnen met het opleiden van goed technisch personeel.
Deze gedachte delen wij met Stichting Vrienden van Technisch en Maritiem vmbo Velsen.

Zij zijn namelijk deze stichting begonnen met de visie dat iedere leerling in staat is om alle leerjaren volledig te doorlopen, waarbij geld voor goed en hedendaags onderwijs nooit een belemmering mag zijn. Deze leerlingen zijn de technici van de toekomst. De Stichting Vrienden van Technisch en Maritiem vmbo Velsen staat voor een kansrijke en kwalitatief hoogwaardige leerperiode. Hiermee dragen we bij aan een structurele instroom van gekwalificeerde technici in het regionale bedrijfsleven.

Staalwerk bv, als onderneming in de regio IJmond, is daarom trots dit initiatief te steunen om hopelijk zo de jeugd klaar te stomen voor een mooie baan in de techniek!

Voor bepaalde praktijklessen hebben onze leerlingen een persoonlijke gereedschapskist nodig. De inhoud van zo’n kist kost ruim 80 euro. Dat betaalden ouders/verzorgers altijd zelf. Dit jaar wordt de gereedschapskist volledig vergoed door de vrienden van het Technisch en Maritiem College. Fantastisch nieuws voor de ouders! 
Met de Stichting Vrienden van het Technisch en Maritiem vmbo Velsen wordt techniekonderwijs mogelijk gemaakt zónder financiële belemmeringen voor leerlingen en ouders/verzorgers.

Kijk voor meer informatie op de website.