STAALWERK bv heeft een bedrijfsruimte van 6.300 m² tot zijn beschikking waarin vijf verschillende hallen aanwezig zijn waar dagelijks wordt gewerkt met staal om constructies en installaties te fabriceren, reviseren of te modificeren. Dit zijn de voorbewerkingshal, machinale bewerkingshal, constructiehal, revisiehal en montagehal.

Voorbewerkingshal
STAALWERK bv doet verschillende opdrachten van formaat. In onze voorbewerkingshal wordt vaak het kleinere werk gerealiseerd. Dit zijn meestal de opdrachten die met spoed aan de klant moeten worden geleverd. Met het inzetten van onder andere een hydraulische kantbank, een knipschaar, een lintzaag en een profielwals wordt voornamelijk het plaatwerk uitgevoerd. Ook kunnen hier voorbereidingen getroffen worden voor de grotere projecten.

Machinale bewerkingshal
In de machinale bewerkingshal wordt met diverse machines zeer nauwkeurig precisiewerk gedaan. Met machines als een freesbank, teach-in draaibank, radiaalboormachine, draadsnijmachine, een horizontale schaafbank en een verticale steekbank realiseert STAALWERK bv kwalitatief hoogstaand bewerkt staal voor iedere opdracht.

Constructiehal
In onze constructiehal worden alle verschillende constructiewerkzaamheden uitgevoerd, zoals laswerkzaamheden aan RVS, aluminium en aan staal. Ook hier zijn diverse machines aanwezig om deze werkzaamheden te ondersteunen. Daarnaast kunnen wij in de constructiehal ook aan zeer grote projecten werken met een gewicht tot wel 40 ton.

Revisiehal
Niet alleen fabriceert STAALWERK bv compleet nieuwe staalconstructies en installaties. Ook hebben wij een revisiehal waarin alle opdrachten worden behandeld die een opknapbeurt nodig hebben. Veelal gaat dit om het verwijderen van roest. Daarnaast modificeren wij in deze hal ook installaties en installatieonderdelen.

Montagehal
Voor het assembleren van objecten tot een formaat van 30x6x5 meter beschikt STAALWERK bv over een aparte montagehal van 1800 m2. Deze montagehal heeft een hijscapaciteit tot 40 ton en een vloerbelasting tot maximaal 2500kg/m2. De montagehal is gelegen aan de Rooswijkweg 301 te Velsen-Noord op steenworp afstand van de overige productiehallen van STAALWERK bv.

Heeft u vragen?

Bekijk ook eens: