STAALWERK bv werkt veel in de eigen werkplaats maar ook op locatie worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Met alle nodige zorg worden de meest uiteenlopende installaties of constructies gemaakt, maar uiteindelijk moeten deze ook geplaatst worden. Daarnaast hebben alle draaiende installaties onderhoud nodig omdat zij aan slijtage onderhevig zijn.

Montage
STAALWERK bv verzorgt voor verschillende opdrachtgevers de montage van allerlei staalbouwkundige constructies, zowel binnen de zware industrie, de maritieme industrie als de civiele bouw. Er wordt gewerkt in verschillende multidisciplinaire teams die allen gecertificeerd zijn en van de juiste hulpmiddelen zijn voorzien.

Binnen de sectoren waar STAALWERK bv actief is, wordt op talloze manieren gebruik gemaakt van allerlei toepassingen van staal. Er zijn daarom diverse voorbeelden die STAALWERK bv zowel demonteert als monteert: railwerk voor bruggen, bordessen, staalbouwkundige installaties en bijvoorbeeld hal-, laad- en loskranen. Het zeevasten van scheepsladingen en het uitvoeren van scheepsreparaties zijn ook voorkomende werkzaamheden. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel eens uitgevoerd. Daardoor is er een grote hoeveelheid kennis aanwezig en kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren.

Revisie en modificatie
Naast het monteren van staalbouwkundige constructies zijn revisies en modificaties werkzaamheden welke STAALWERK bv op locatie uitvoert. Vanwege weersomstandigheden is het buiten niet altijd mogelijk om de juiste lastechnieken toe te kunnen passen. Daarom bestaat er ook de mogelijkheid dat onderdelen op locatie worden gedemonteerd, naar onze werkplaats worden gebracht om gereviseerd of gemodificeerd te worden en vervolgens teruggebracht worden naar de locatie om te worden ingebouwd.

De diversiteit aan soorten opdrachten is zeer groot. Zo vervangen, reviseren of modificeren wij bijvoorbeeld installaties of installatieonderdelen, hal-, laad- en loskranen (denk hierbij aan het verzwaren van kraanonderdelen) en voeren wij werkzaamheden aan transportbandconstructies en installaties uit.

Regelmatig zijn er reparaties op een onverwacht moment nodig omdat er wat aan een constructie of installatie mankeert. Of soms is er vanwege andere redenen haast bij. Wat voor calamiteiten het ook mogen zijn, wij zijn flexibel waardoor wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar kunnen staan. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit en dat dragen wij ook uit naar u als klant. Uw project moet daarom ook zo snel mogelijk weer aan de gestelde veiligheidseisen voldoen.

Heeft u vragen?

Bekijk ook eens: