Binnen de zware industrie zijn er talloze installaties die iedere dag gebruikt worden voor uiteenlopende processen en werkzaamheden. Onderhoud is daarin van essentieel belang om de kwaliteit en de veiligheid van deze machines te waarborgen. Daarnaast worden er met het oog op duurzame innovatie ook nieuwe machines en apparaten gefabriceerd om het werk veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker uit te voeren.

STAALWERK bv is uw specialist op het gebied van machinebouw. Wij fabriceren en leveren diverse werktuigbouwkundige installaties of installatieonderdelen aan verschillende opdrachtgevers binnen de zware, maritieme industrie en offshore. Afhankelijk van het soort opdracht kunnen de las-, fabricage- en assemblagewerkzaamheden gericht zijn op zowel los industrie se machineonderdelen als complete installaties. STAALWERK bv neemt de wens van de klant altijd als uitgangspunt, vandaar dat we iedere opdracht op maat afleveren.

STAALWERK bv beschikt over een uitgebreid machinepark waarin alle machinale disciplines aanwezig zijn. Deze machines worden bediend door vakbekwame, gecertificeerde medewerkers die met verschillende staalsoorten (van laag- tot hooggeleerd materiaal) kunnen verwerken. Daarmee kunnen wij elke uitdaging aangaan als ondersteuning van de fabricage, revisie, montage en constructieafdeling.

STAALWERK bv is gecertificeerd en gekwalificeerd voor NEN-EN-ISO 9001: 2015 en VCA**-2008/5.1. Daarmee is de kwaliteit voor fabricering, montage, revisie en onderhoud van en aan werktuigbouwkundige installaties en staalbouwkundige projecten gegarandeerd en waarborgen we de veiligheid van ons personeel. De lasnormen zijn gecertificeerd door DNV en Lloyd’s Register.

Heeft u vragen?

Bekijk ook eens: